fbpx
Новини Євромайдана

Парасюк знову закликав людей з Майдану відправлятися на Схід України

Володимир Парасюк, який ще цієї зими погрожував тоді ще президенту України Віктору Януковичу взяти штурмом його резиденцію в «Межигір’ї», закликав усіх тих, хто залишився на Майдані Незалежності, передислокуватися в інше місце. За словами одного з сотників Майдану, настав час змін. Слова Володимира Парасюка наводить кореспондент «Укрінформу».

«Майдан – це не певне місце в центрі української столиці. На сьогоднішній день Майдан – це ідеологія. Це заклик до дій нової влади. Я проти тих, хто став використовувати Майдан як місце для проживання», – прокоментував свою точку зору відомий сотник Майдану Володимир Парасюк.

Варто відзначити, що люди на Майдані живуть донині. Як повідомляють українські засоби масової інформації, деякі з них навіть не думають залишати центр української столиці.

«Я не маю права наказувати людям на Майдані. Не можу сказати їм: "Ідіть, збирайте намети!". Але особисто мені здається, що якщо місцеві мешканці вже нічого не роблять, не активізуються, то їм пора вже їхати додому», – заявив журналістам Володимир Парасюк.

За словами сотника Майдану, ті люди, які дійсно хочуть принести користь своїй країні і захистити її, повинні відправлятися на південний схід України.

«Трохи неправильно сидіти на місці і нічого не робити. Всі ті, хто кричить "дайте мені зброю", і всі ті, хто хоче воювати, повинні їхати в Луганськ, Донецьк чи Дніпропетровськ. Відправляйтеся туди і захищайте територіальну цілісність держави», – підсумував Володимир Парасюк.

Раніше Володимир Парасюк вже говорив про те, що Майдан має розходитися. Тоді він також заявив, що ця частина Києва не повинна бути проїжджою частиною.

«Тут вмирали наші герої. Це сакральне місце. Не можна робити Майдан проїзною частиною», – заявив він.

Читайте також: