fbpx
Ситуація на Південному Сході України

У “ДНР” спростовують причетність до викрадення спостерігачів ОБСЄ

Керівництво самопроголошеної Донецької народної республіки підтвердило факт пропажі чотирьох спостерігачів від ОБСЄ, однак спростувало свою причетність до цієї події. Відповідну інформацію поширила прес-служба "ДНР".

 «Нам повідомили про те, що співробітники ОБСЄ не виходять на зв’язок, проте представники "Донецької республіки" не мають відношення до пропажі місії на території Донецької області. Ми будемо вживати заходів до пошуку співробітників», – повідомили в прес-службі.

 При цьому співголова "ДНР" Мирослав Руденко допускає, що до викрадення спостерігачів від ОБСЄ можуть бути причетні «озброєні люди», яких контролює народний депутат України Олег Ляшко.

 Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні втратила зв’язок зі своєю групою, що працює в Донецькій області.

 Звинувачуючи Олега Ляшка, влада ДНР, судячи з усього, мала на увазі бійців батальйону «Україна», який був створений політиком. Як відомо, Олег Ляшко разом зі своїми бійцями веде активну боротьбу з терористами на території сходу України.

 

Читайте також: