fbpx
Політика

«Рішення «газового питання» – головне завдання нового президента», – Гриценко

Як повідомив кандидат в президенти України Анатолій Гриценко, новий президент України повинен вирішити найголовніше питання – звільнити країну від залежності від російського газу.

 «Раз і назавжди, остаточно і безповоротно. І тим самим закласти основу дійсно державного суверенітету і незалежності України», – підкреслив він.

 Анатолій Гриценко переконаний, що незалежність України дорівнює незалежності від російського газу. При цьому він звернув увагу на те, що говорить про це вже кілька років.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 За його словами, для нового президента саме «газове питання» стане тестом на міцність, на антикорупційність, на готовність до ефективних і рішучих дій щодо зміцнення незалежності України.

 «Цей тест для президента не менш вагомий, ніж успішне завершення АТО і локалізація військової загрози з боку Росії», – додав політик.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 Як зазначив Анатолій Гриценко, в інтересах всієї країни, щоб президент пройшов цей тест успішно.

 «Тоді вже через 3-5 років путіни з міллерами можуть заламувати ціну хоч в мільйон доларів за 1000 кубів свого газу, Україна цим більше не буде морочитися», – підсумував він.

 

Читайте також: