fbpx
Політика

Ляшко продовжує наполягати на перерахунку голосів у Києві

  Кандидат у президенти України Олег Ляшко продовжує публікувати інформацію про фальсифікації на виборах до Київради.
 
 Як заявив політик ,  підрахуї» злякалися, що Радикальна партія, лідером якої він є, вибилася в лідери і тому намагалися всіма способами знизити їй відсоток.
 
 «Я вже писав, що на окремих дільницях нам "намалювали" аж один голос! Наші спостерігачі зібрали цілу папку Актів про різні порушення. Наведу лише кілька прикладів», – написав Олег Ляшко в Facebook.
 
 Так за його словами, було виявлено факт масового заповнення контрольних талонів від виборчих бюлетенів на виборчій дільниці № 800039, що знаходиться в Києві на вулиці Ломоносова, 61 в студентському гуртожитку. При цьому він зазначив, що спостерігачеві від Радикальної партії, який зафіксував порушення, погрожували і намагалися перешкодити скласти акти про порушення.
 
 «Самі акти наприкінці засідання виборча комісія навіть не оголосила! Відповідно до закону про місцеві вибори, це є підставою для повторного підрахунку голосів членами ТВК № 214», – додав Олег Ляшко.
 
 Він звернув увагу на те , що аналогічні порушення були зафіксовані ще на кількох дільницях.
 
 Крім того, за словами Олега Ляшка, на дільниці № 800060 виборців перестали пускати раніше 20:00, що суперечить виборчому законодавству. Водночас, як повідомив політик, після 23:20 на цю дільницю було вибірково допущено близько 300 невстановлених осіб.
 
 «Ганьба «підрахуям»! Вимагаю перерахунку голосів! Буду боротися за кожен голос, який ви, друзі, віддали мені і моїй команді!», – підсумував Олег Ляшко.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 

Фальсифікації на виборах у Києві (відео):

Читайте також: