fbpx
Окупація Криму

Леонід Кучма: “Головне завдання для нового президента – зберегти Донбас у складі України”

Колишній президент України Леонід Кучма впевнений, що Україна вже ніколи не зможе повернути Крим. За словами політика, на сьогоднішній день найважливішим завданням для нової влади є зберегти у складі України Луганську і Донецьку області. Таку заяву Леонід Кучма зробив вчора ввечері, спілкуючись з журналістами у Чернівецькій області.

«Ще давно, перед закінченням президентського терміну, я заявив, що хотів би глянути на Україну без Кучми. І зараз ми бачимо це. Крим наша країна вже втратила. Повернути його, як мені здається, вже просто нереально. Російська Федерація в цьому питанні пішла ва-банк і вона вже ніколи не віддасть півострів. В даний момент гостро ситуація стоїть на Донбасі. Для нового президента країни головне завдання – зберегти Донбас у складі України», – прокоментував свою точку зору колишній президент України.

Крім цього Леонід Кучма схвально висловився з приводу того, що вибори нового президента України пройшли в один тур. Леонід Кучма підкреслив, що в даний момент уряд України складається з «некомпетентних людей».

Читайте також: