fbpx
Політика

Яценюк привітав українців з обранням нового президента

 Під час засідання уряду 27 травня прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк висловив впевненість у тому, що новий президент, Кабінет міністрів і Верховна Рада зроблять все, чого чекає український народ і за що він вийшов на Майдан. Разом з тим він привітав усіх українців з обранням нового президента.

 Як зазначив Арсеній Яценюк, проведення чесних і прозорих виборів було однією з програмних засад уряду.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 «Завдяки нашій спільній роботі можемо охарактеризувати цю виборчу кампанію як одну з найбільш прозорих, відкритих і чесних», – сказав він.

 За словами Арсенія Яценюка, протягом цієї кампанії не використовувався адміністративний ресурс, не було ніяких «каруселей», сотень тисяч підроблених бюлетенів і перероблених протоколів.

 «Тому український народ визначився, і в української держави з’явився глава держави», – додав глава уряду.

 Від імені всього Кабінету міністрів Арсеній Яценюк привітав Петра Порошенка з перемогою і висловив надію на те, що Центральна виборча комісія вже в найкоротші терміни підіб’є результати і офіційно оголосить про результати, а глава держави приступить до виконання своїх обов’язків.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Нагадаємо, що раніше Петро Порошенко повідомив про те, що в разі перемоги на виборах збереже крісло прем’єр-міністра за Арсенієм Яценюком.

Читайте також: