fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Цинічна і нахабна поведінка терористів викликала обурення ХК “Донбас”

ХК "Донбас" обурений діями бойовиків на своїй домашній арені.

Хокейний клуб "Донбас" обурений діями представників незаконних збройних формувань на арені "Дружба" в Донецьку, де команда проводить свої домашні матчі у Континентальній хокейній лізі.

"Цинічна і нахабна поведінка терористів викликала обурення і всієї хокейної громадськості, і хокейного клубу "Донбас", який представляє Україну в одній з найсильніших ліг світу -"Континентальній хокейній лізі", – йдеться в заяві на офіційному сайті клубу у вівторок.

"Хокейний клуб "Донбас" і вся хокейна громадськість до глибини душі обурені тим, що трапилося і закликають тих людей, які все ще співчувають бойовикам так званої Донецької народної республіки, що тероризує схід України, задуматися: чи таке "майбутнє" вони хочуть для себе і своїх дітей", – наголошується в повідомленні.

Як повідомлялося, в ніч на 27 травня невідомі озброєні люди увірвалися в арену "Дружба", на якій свої домашні матчі проводить "Донбас". Вони зв’язали охорону, винесли оргтехніку, плазмові екрани, засоби зв’язку, сейф, який знаходився у фан-магазині, викрали службові автомобілі, і зробили підпал спортсооружения в семи місцях, зокрема, з боку сектора 9, де знаходиться президентська ложа. До ранку пожежа на 300 кв м була локалізована. Інформації про постраждалих немає.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: