Радикальна партія Ляшка вимагає перерахунку голосів у Києві

Народний депутат України, кандидат в президенти України Олег Ляшко оголосив про те, що Радикальна партія, лідером якої він є, вимагає термінового перерахунку голосів у Києві.

 «Кличко – маріонетка в руках шахраїв з команди Черновецького. У Києві (і це після Майдану!) відбуваються грубі фальсифікації при підрахунку голосів на виборах до Київради. Фальсифікують на користь кандидатів від "Удару" і " Правої свободи України" (Пабат), серед яких значна частина ще вчора служила тирану Януковичу і дерибанила землю в Києві і бюджет столиці», – написав політик на своїй сторінці в Facebook.

 Олег Ляшко підкреслив, що фальсифікують по всьому Києву. Зокрема, як повідомив нардеп, Дніпровська районна територіальна виборча комісія проводить «підрахунок» голосів з грубим порушенням.

 «На дільниці № 800379, за даними, представленим головою виборчої комісії (представник партії" Удар") за Радикальну партію проголосувала 1 особа (!), у той час як у справжньому протоколі, який був на руках у членів комісії, за РПЛ свій голос віддали – 113 осіб», – написав Олег Ляшко.

 За його словами, фальсифікаціями займалися голова комісії і секретар, які, як вдалося з’ясувати, отримали вказівку «зверху».

Related Post

 «Все просто: в новому бланку протоколу, маючи на руках печатку, проставили потрібні їм замовлені цифри», – зазначив він.

 При цьому Олег Ляшко звернув увагу на те, що коли його помічник зажадав знову перерахувати голоси, йому просто відмовили.

 «Петро Порошенко, який сьогодні контролює "Удар" і не може не знати про ситуацію в столиці, починає свій президентський шлях "красиво". У кращих традиціях Януковича і Партії регіонів», – підсумував Олег Ляшко.

 Слід зауважити, що раніше кандидат в мери Києва Леся Оробець також повідомляла про порушення на дільницях у Києві.

Leave a Comment