fbpx
Політика

Михайло Саакашвілі: “Петро Порошенко – досвідчений дипломат”

Колишній грузинський лідер Михайло Саакашвілі заявив, що влада України повинна якнайскоріше виводити країну з СНД. Таку заяву Саакашвілі зробив в інтерв’ю Gordonua.com.

«Ніколи не пізно вийти з СНД. Там нічого хорошого немає. Я був присутній на багатьох самітах СНД, зокрема і разом з Порошенком. Можу сказати, що нічого путнього ми там помітити так і не змогли. Грузія залишила СНД ще в 2008 році, і ця країна не втратила жодного привілею. СНД – мертвонароджена організація», – прокоментував свою точку зору Михайло Саакашвілі. Також він додав, що новообраний президент України Петро Порошенко – досвідчений дипломат, який знає, де і коли потрібно застосувати жорсткість, а де м’якість.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Петро Порошенко – це лідер воєнного часу. У вас в країні відбувається все те ж саме, що відбувалося в Грузії. Мені подобаються жорсткі відповіді Порошенко, які він дав Володимиру Путіну і Сергію Лаврову. Він дуже досвідчений дипломат. Рано чи пізно Володимир Путін повинен буде визнати Петра Порошенка як президента України. Саме тоді дешеві ігри Російської Федерації закінчаться», – додав він.

Читайте також: