fbpx
Політика

Кремль зацікавлений в нормалізації відносин з Україною більше, ніж Київ – Балога

Народний депутат України Віктор Балога звернув увагу на те, що російські чиновники вже офіційно заявляють про серйозні проблеми з фінансами, через які вони змушені вдатися до підвищення пенсійного віку та скорочення витрат на оборону. Крім того, як зазначив нардеп, прибуток другого за величиною російського банку «ВТБ» обвалився в 40 разів.

 За словами Віктора Балоги, це говорить лише про те, що Кремль зацікавлений в нормалізації відносин з Україною навіть більше, ніж Київ.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 «Але, замість цього «Газпром» продовжує ставити умови, за яких вони сядуть за стіл переговорів, а за яких – ні», – додав він.

 Крім того, як сказав Віктор Балога, замість того, щоб сприяти деескалації ситуації на Донбасі, Росія продовжує засилати туди колони вантажівок з «зеленим сміттям», які не факт що згодом повернуться до себе на батьківщину.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 «Це ще одне підтвердження того, що в інтересах Кремля по-дорослому привітати українців з новообраним президентом і закопати сокиру війни. А потім думати, як повернути нам Крим, поки економіка РФ ще має хоч якийсь запас міцності», – підсумував Віктор Балога.

 

 

Читайте також: