fbpx
Політика

Життя і здоров’я українських солдатів будуть застраховані – Порошенко

Кандидат у президенти України Петро Порошенко, який є беззаперечним лідером президентських перегонів, заявив, що антитерористична операція, проведена на Південному Сході країни, припинятися не буде. За його словами, ні про які переговори з терористами не може бути й мови. До того ж, як він зазначив, терористи і самі не бажають з ким-небудь вести переговори.

 Також Петро Порошенко вкотре заявив, що антитерористична операція на південному сході буде проводитися ще більш ефективно. Крім того, він запевнив, що українським солдатам нададуть кращу амуніцію, а їх життя і здоров’я будуть застраховані.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Торкнувся він і питання референдумів, сказавши, що абсолютно їх не боїться.

 «Ми твердо впевнені, що в країні має бути наведений порядок, в країні має бути мир. Якщо хтось хоче прийти до влади на Донбасі, до місцевої влади, будь ласка. Я не боюся ніяких референдумів. Більше того, як тільки люди зі зброєю будуть прибрані, я готовий йти на будь референдуми. Але замість референдумів, може, ми вибори оголосимо і, може, ви, жителі Донбасу, владу собі виберете, яка буде вас, нарешті, представляти?», – підсумував політик.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

  За матеріалами: УНІАН

Читайте також: