Юлія Тимошенко привітала Далю Грібаускайте з перемогою на президентських виборах у Литві

 Лідер партії « Батьківщина», кандидат у президенти України Юлія Тимошенко сьогодні, 26 травня, привітала Далю Грібаускайте з упевненою перемогою на президентських виборах в Литві.

 «Шановна Далю! Від усього серця вітаю тебе з переконливою перемогою на президентських виборах! Народ Литви вже вдруге зробив правильний вибір. Переконана, що при твоєму лідерстві Литва буде впевнено крокувати шляхом демократії і добробуту», – йдеться у вітальному повідомленні Юлії Тимошенко.

 Також вона подякувала Далі Грібаускайте за те, що вона підтримувала її і народ України.

Related Post

 «Наодинці з важкими викликами і випробуваннями я ні хвилини почувалася самотньо. Твій візит до мене у в’язницю став символом солідарності і підтримки Литви і всієї Європи. Я завжди пам’ятатиму це», – додала Юлія Тимошенко.

 Як зазначила політик, зараз Україна переживає найскладніші часи у своїй історії і тому їй, як ніколи, необхідна підтримка, в тому числі і з боку Литви та Європейського союзу. За її словами, тільки об’єднавшись всім демократичним світом, можна буде захистити Україну.

 «Я вірю, що в Україні переможе демократія і європейська перспектива. Ми зможемо повернути єдність і спокій нашим громадянам. Місце успішної України в європейській родині! », – підсумувала Юлія Тимошенко.

Leave a Comment