fbpx
Політика

Мер Києва вперше за довгий час буде обраний переважною більшістю голосів – Геращенко

Як повідомила народний депутат України від фракції «УДАР», керівник об’єднаного київського штабу кандидата на посаду Київського міського голови Віталія Кличка та кандидата на пост президента України Петра Порошенка Ірина Геращенко, згідно з результатами паралельного підрахунку голосів, лідером на виборах мера Києва залишається лідер партії «УДАР» Віталій Кличко, який набирає 56,32 % голосів.

 «За попередніми даними з 48 % дільниць на виборах мера Києва Віталію Кличку віддали голоси 56,32 % виборців. Вперше за багато років мер столиці буде обраний більшістю жителів. За попередніми даними з 32 % дільниць список партії «УДАР» у Київраді отримав 38,16 % голосів», – розповіла вона.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 Як зазначила нардеп, згідно з протоколами, отриманими з 97 % дільниць, явка виборців в Києві склала 62,77 %. При цьому найбільш активними були виборці зі Святошинського та Деснянського районів, в той час як найменш активними виявилися жителі Оболонського та Шевченківського.

 За словами Ірини Геращенко, особливих порушень під час виборів не було – лише деякі дільниці відкрилися на кілька хвилин пізніше, і було зафіксовано пару випадків спроб винести або сфотографувати бюлетені.

Читайте також: