fbpx
Політика

Фаріон вважає, що перемога Порошенка це “національне самознищення”

І. Фаріон назвала вибір електорату П. Порошенка національним самознищенням способом садомазохізму.

 Народний депутат Ірина Фаріон на власній сторінці у Фейсбуці з приводу голосування за кандидата на посаду президента П. Порошенка зазначила, що це – "огидна зрада національних інтересів в рік Шевченкового ювілею", повідомляє УНН.

 "Інфекція "Рошен" вдарила по людях. Голосувати за міністра в уряді регіоналів, за співтворця Партії регіонів і есдеків, за безнаціональне створіння… І це після стількох смертей одержимих людей на Майдані. Це навіть не божевілля. Це національне самознищення способом садомазохізму", – підкреслила вона.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 "Ударівський вибір в Києві хіба що підтверджує бажання електорату відчувати постійний біль від власних політичних уподобань. УДАР – дозріла брунька Партії регіонів. У парі з Рошен – це банальна суміш для приглушення будь-якого національного інстинкту. Горе цьому народу. Це огидна зрада національних інтересів в рік Шевченкового ювілею. Немає меж людському безсиллю… ", – додала І. Фаріон.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Джерело: УНН

Читайте також: