fbpx
Політика

Після окупації в Криму почався хаос, – МЗС Польщі

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський упевнений, що після окупації Криму Росією на півострові почав панувати організаційний хаос та економічна криза. Водночас він сподівається, що президент Росії Володимир Путін зробить висновки з того, що зараз коїться в Криму і припинить зазіхати на інші українські території. Про це глава польського МЗС заявив в інтерв’ю виданню Rzeczpospolita.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

За словами Радослава Сікорського, Володимир Путін чудово розуміє, що спроби від’єднати Донбас, де проживає в 3,5 рази більше населення, ніж у Криму, дорівнює «самогубству»: по-перше, це обійшлося б Росії значно дорожче, ніж окупація Криму, а по-друге, спроби організувати путчі на південному сході України вже потерпіли фіаско.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Зараз головне – як пройдуть вибори президента України, призначені на 25 травня, і яку політику буде вести новий глава держави, щоб стабілізувати ситуацію.

Читайте також: