fbpx
Політика

Голосування на президентських виборах в Луганській області буде відбуватися тільки в двох округах

У Луганській області проголосують тільки в 2 округах – глава ЦВК.

   Голосування на президентських виборах на Луганщині відбуватиметься лише в 2 округах. Про голова Центрвиборчкому Михайло Охендовський заявив на брифінгу в суботу, передає УНН.

 "Щодо Луганської області, то там утворено 12 виборчих округів, голосування у Луганській області здійснюватиметься лише на двох виборчих округах, у зв’язку з об’єктивною неможливістю внаслідок форс-мажорних обставин, дій терористичних угруповань, доставити виборчі бюлетені до інших окружних виборчих комівсій",- сказав М. Охендовський.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Він уточнив, що йдеться про 115 виборчий округ, центр якого перебуває у місті Сватові, та 114 із центром у місті Біловодську.

 При цьому М. Охендовський зазначив, що наразі неможна сказати, у якій кількості виборчих округів відбуватиметься голосування на Донеччині. Він зазначив, що "їх буде більше ніж 2". При цьому він додав, що ситуація там постійно змінюється. Голова ЦВК наголосив, що остаточну картину щодо кількості округів, в яких відбудеться голосування на Донеччині, комісія буде мати лише в неділю 25 травня.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Джерело: УНН

Читайте також: