fbpx
Політика

Генпрокуратура України не знайшла доказів корупції в діях Тимошенко, – Кузьмін

Попередній режим не знайшов жодних доказів корупції в діях екс-прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко. Таку інформацію під час ефіру програми «Шустер LIVE» оприлюднив колишній перший заступник генерального прокурора України Рінат Кузьмін. Варто відзначити, що саме Рінат Кузьмін і вів слідство у кримінальних справах проти Юлії Тимошенко.

Як заявив Рінат Кузьмін, по «газовій справі» правоохоронці також не знайшли ніякої корупційної складової.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«По цій справі фактів отримання Юлією Тимошенко грошей або інших матеріальних цінностей, або корупційних дій виявлено не було», – заявив Рінат Кузьмін.

Після цього колишній перший заступник голови Генпрокурори України спростував чутки про те, що Юлія Тимошенко не хотіла бути присутньою на судових засіданнях. За його словами, в матеріалах справи є слова екс-прем’єр-міністра про те, що вона бажає брати участь у судовому засіданні.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Нагадаємо, що раніше Рінат Кузьмін прокоментував хід антитерористичної операції на сході України. На думку колишнього заступника голови генпрокурора, влада повинна припинити антитерористичну операцію,.

Читайте також: