fbpx
Політика

Рокіровки в керівництві міліції на сході України тільки розпалюють обстановку, – радник Парубія

На думку Миколи Якубовича – радника секретаря РНБО Андрія Парубія – від рокіровок в керівництві міліції на Сході України атмосфера тільки загострюється. Колишній правоохоронець підкреслив, що це все робиться для замилювання очей.

«Ось, наприклад, з Краматорська, де місцевий начальник міліції мав певні важелі впливу, його взяли і перевели в місто Ясинувата. Я говорю зараз про Сергія Забора, товариша Артема Пшонки, до слова. Після цього призначення місцеві підприємці відмовляються допомагати карному розшуку і ППС. А раніше допомагали і бензином і запчастинами. Це все тому, що новий начальник пресує підприємців, які надавали підтримку місцевій міліції. Після таких дій підприємці допомагати нікому не будуть», – прокоментував ситуацію Микола Якубович.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За словами радника секретаря РНБО, Забор постійно розпалює обстановку, погрожуючи місцевим підприємцям.

«Він збирається обкласти їх поборами. Тут він намагається налагодити ту корупційну схему, при якій він працював раніше», – упевнений Якубович.

Читайте також: