fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Проти бійців батальйону “Донбас” працюють вишколені чеченські загони, – С. Семенченко

 Бійців "Донбасу" атакували чеченські загони, половина особового складу батальйону поранені – С. Семенченко.

 Під час бою з терористами і прориву з оточення отримали поранення половина бійців батальйону "Донбас", які вступили в бій. Про це повідомив командир батальйону Семен Семенченко, передає УНН.

 "Основна маса прорвалася. Поранено 50 % особового складу, багато хто втратив багато крові. Поранених вивезли на армійський блокпост м. Красноармійська. З оточеною групою, яка засіла в будівлі до цієї хвилини підтримувалася телефонний зв’язок. Щойно повідомили, що зв’язок перервався. У бійців закінчуються патрони. Підійти до них немає можливості – працюють снайпери. Потрібен БТР, щоб під’їхати до будівлі і вивезти хлопців. Далі заправної станції пройти не можемо. Біля лікарні з пораненими виставлена ​​охорона. Решта вцілілі повертаються назад. В оточеній групі майже всі поранені. Упевнений, що маршрут нашого пересування був заздалегідь відомий терористам. Так як такої концентрації на звичайних блокпостах у сепаратистів звичайно не спостерігається. Проти нас працюють вишколені чеченські загони. Керівництво АТО і командування ЗСУ знає про нашу ситуацію. Просимо допомогу і БТР " – зазначив С. Семенченко.

 Як повідомляв УНН, бійці батальйону "Донбас " потрапили в оточення терористів і вступили в бій біля с.Карлівка Донецької області.

 Джерело: УНН

Читайте також: