fbpx
Політика

Про амністію терористів не може йтися – Гриценко

 Кандидат у президенти України Анатолій Гриценко вважає, що ніякої амністії і ніяких переговорів не може бути з тими, хто вбив українських військовослужбовців. За його словами, ці люди перейшли кордон і ніякої амністії для них бути не може. Як він нагадав, вбивство людей не підлягало амністії під час Майдану і не підлягає зараз.

Як зазначив Анатолій Гриценко, є лише два варіанти того, як буде розвиватися надалі доля цих людей – або Путін їх відкличе і сховає, або ж вони будуть знищені.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

Також політик виступає за те, що Україна відкликала свої вертольоти, що беруть участь зараз у миротворчих місіях в Африці, Ліберії, Конго та інших країнах.

«Ці бойові льотчики повинні були бути тут ще два місяці тому», – підкреслив він, додавши, що також слід відкликати і вертольоти, орендовані приватними компаніями.

Крім того, за словами Анатолія Гриценка, люди, яких відправляють на Схід, насамперед повинні пройти потужну підготовку.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

«Вони повинні пройти злагодження і вивчити досвід, треба залучити офіцерів, що пройшли бойові дії в різних умовах, які вміють працювати з місцевими інформаторами і виявляти переміщення бойовиків, які були на війні в Афганістані», – сказав він.

Наостанок Анатолій Гриценко вкотре вказав на необхідність закрити кордон з Росією, підкресливши, що ПЗРК, протитанкові керовані ракети та інше озброєння, які використовують терористи, не було вкрадено у Збройних сил України – його привезли ззовні.

Читайте також: