fbpx
Футбол

ФК «Шахтар» обурений інцидентом із зупинкою клубного автобуса озброєними людьми

У вівторок, 20 травня, в мережі Інтернет з’явилося відео, на якому можна побачити, як невідомі люди, одягнені в камуфляж і зі зброєю в руках зупинили автобус донецького «Шахтаря». У зв’язку з тим, що спочатку з боку Шахтаря» і представників сторони озброєних людей були відсутні коментарі про цей інцидент, про подробиці події можна було тільки здогадуватися.

Сьогодні, 21 травня, про вчорашній інцидент з’явилися коментарі на офіційному сайті донецького «Шахтаря». Наводяться слова методиста відділу контролю освіти донецького футбольного клубу Вікторії Водолазської, яка розповіла, що гравці Академії «Шахтаря», вік яких 16-17 років, їхали на клубному автобусі на «Донбас Арену». У районі проспекту Богдана Хмельницького клубний автобус підрізав автомобіль, а потім до автобусу попрямували декілька озброєних людей.

Після з’ясування питань про те, хто перебуває а автобусі «Шахтаря», озброєні люди виїхали, перед цим щось обговоривши між собою.

«ФК «Шахтар» обурений цим інцидентом. Ми завжди виступали і виступаємо проти будь-якої форми насильства. Донбас має бути мирним! Ми за Донбас без терору, зброї і кровопролиття!», – підкреслюється в повідомленні, розміщеному на офіційному сайті донецького футбольного клубу.

Читайте також: