fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Дніпропетровщина підтримала акцію “Голос Донбасу”

До акції "Голос Донбасу" приєдналася Дніпропетровська область.

  Сьогодні жителі Дніпропетровщини підтримали розпочату вчора акцію протесту жителів Донецької області "Голос Донбасу" проти дестабілізації, хаосу, мародерства і насильства. Про це повідомили УНН у прес-службі DTEK.

 За інформацією прес-служби, 21 травня акція "Голос Донбасу" була продовжена новими гудками підприємств, сигналами автомобілів і сирен підприємств. Крім того, жителів Донбасу вирішили підтримати люди і підприємства з Дніпропетровської області, які також приєдналися до акції, включивши у себе гудки також рівно в 12-00, щоб показати підтримку прагненню до миру і спокою.

 "Голос Донбасу" був почутий Україною. Але його не почули саме ті, кому були адресовані заклики припинити безлади. У відповідь на мирну ініціативу почали звучати погрози так званої "націоналізації" підприємств. Ті, хто їх озвучують, свідомо мовчать про те, що для регіонів "націоналізація" успішно працюючих підприємств означатиме різке зниження податкових відрахувань і припинення реалізації програм корпоративної соціальної відповідальності, а для співробітників – втрату робочих місць, зарплат і стабільності.

 Організація "ДНР" знаходиться поза правовим полем України. І будь-які її рішення також лежать поза правовим полем, вони не можуть принести нічого, окрім дестабілізації, розрухи і бідності", – підкреслили у підприємстві.

 У DTEK також поінформували, що всі прихильники відновлення миру продовжать щодня в 12 годині проявляти єдність, підтримувати акцію "Голос Донбасу", включати гудки і клаксони.

 Нагадаємо, 20 травня понад 200 тисяч співробітників всіх ключових підприємств СКМ в Донецькій області взяли участь в акції "Голос Донбасу". Акція почалася о 12-00 з сигнального гудка підприємств і клаксонів автомобілів, дзвону дзвонів і пожежних сигналізацій.

 Джерело: УНН

Читайте також: