fbpx
Політика

Шойгу розпорядився відвести війська від кордонів з Україною

Представник прес-служби Міноборони Росії повідомив, що військові частини Збройних сил Росії, які, за заявою російської сторони, виконували комплекс планових заходів бойового навчання на полігонах в Ростовській, Білгородській і Брянській областях, отримали наказ міністра оборони Сергія Шойгу повернутися в пункти постійної дислокації.

У повідомленні відомства зазначається, що мотострілецькі, танкові, артилерійські, інженерні, розвідувальні та інші підрозділи відповідно із зимовим планом бойової підготовки на віддалених полігонах виконали весь комплекс навчальних заходів у зазначених областях.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

В даний час командири військових підрозділів уточнюють маршрути і порядок висування на станції навантаження, а особовий склад займається демонтажем наметових таборів, а також вантаженням устаткування, матеріальних засобів і формуванням колон автомобільної та бронетанкової техніки.

Нагадаємо, напередодні російський президент Росії Володимир Путін дав команду Шойгу повернути війська, що брали участь у навчаннях в сусідніх з Україною областях, в місця постійної дислокації. Раніше Міністерство закордонних справ України закликало Російську Федерацію скасувати військові навчання на українсько-російському кордоні в день виборів президента України 25 травня.

Читайте також: