fbpx
Футбол

«Ніколи не ділив футболістів на своїх та іноземців», – Ребров

Новий головний тренер київського «Динамо» розповів про своє ставлення до легіонерів і українців в команді. Сергій Ребров пояснив, що всі футболісти «біло-синіх» будуть в однаковому положенні. Слова тренера передає «Спорт-експрес в Україні».

Наставник «Динамо» запевнив, що в клубі завжди вистачало хороших українських гравців. Щодо легіонерів «Динамо», зазначив тренер, йому належить з ними поговорити. Ребров хоче поцікавитися у іноземних гравців, чи готові вони відповідально ставитися до своїх виступів за «Динамо» в такий непростий час.

«Працювати на 60-70 % від свого потенціалу – для нашої команди це неприйнятно», – заявив Ребров.

Втім, те ж саме стосується і ставлення українських футболістів до своєї справи.

«Я особисто ніколи не ділив футболістів на своїх та іноземців», – підкреслив тренер киян.

Після цього тренер сказав, що в українському клубі пріоритет треба віддавати українським кадрам. Незважаючи на це, запевнив Ребров, українці не будуть знаходитися в привілейованому становищі щодо іноземців. Тренер «Динамо» сказав, що буде однаково вимогливим до всіх гравців.

Також Сергій Ребров розповів і про ситуацію з Романом Безусом. За його словами, Безус – це порядний хлопець, який і сам розуміє, що повинен в будь-якій ситуації підтримувати оптимальні кондиції. Втім, такі слова стосуються не тільки Безуса, але й інших футболістів «Динамо».

«Навіть не виходячи на поле, ці гравці отримують свою заробітну плату у повному обсязі. Професіоналами слід бути в будь-яких обставин, так як вихід на заміну – також шанс заявити про себе і отримати шанс пробитися в основний склад», – підсумував Сергій Ребров.

Нагадаємо, що 18 травня 2014 року президент «Динамо» затвердив Сергія Реброва на посту головного тренера команди.

Читайте також: