fbpx
Футбол

Андрій Воронін: “У Росії грати точно не буду”

Український футболіст Андрій Воронін, який в даний момент виступає за московське «Динамо», зізнався, що він хотів би продовжити свою роботу в російській команді. Однак, як стало відомо зовсім недавно, контракт з футболістом продовжувати в «Динамо» не збираються. З цієї причини Андрію Вороніну потрібно шукати нове місце роботи з наступного сезону. За словами самого футболіста, у нього в планах пограти в іншій країні.

«На 99,9 % моїм наступним клубом буде клуб не з Росії. Але поки я не готовий говорити про те, в яку країну я відправлюся. Цим питанням займається мій агент Андрій Головаш. Півтора місяці тому він вже цікавився у мене про бажання перейти в якийсь інший клуб. Але я хотів почекати до останнього, щоб отримати відповідь від московського «Динамо». Особисто я думав, що на початку квітня керівництво москвичів збирається підписувати зі мною новий контракт. Та й я нікуди не хотів перевозити сім’ю. Але все вийшло так, що остаточного рішення з приводу мого подальшого перебування в «Динамо» так і не було прийнято. Поспішати з вибором ми не збираємося», – розповів про сформовану ситуацію український футболіст Андрій Воронін.

За словами футболіста, тиждень тому він поспілкувався зі спортивним директором московського «Динамо» Гурамом Аджоєвим.

«Він все мені пояснив. Розповів мені про ситуацію, яка складається в клубі, докладно описав бачення тренера щодо основного складу команди. В цілому, він дав мені зрозуміти, що в цій команді в мене немає майбутнього. Але тут не йдеться про якісь конфлікти ні з Аджоєвим, ні з президентом «Динамо», – додав Андрій Воронін.

На завершення футболіст підкреслив, що у нього немає ніяких образ на московський клуб.

Як повідомлялося раніше, з приводу відходу Вороніна з «Динамо» у клубі запланована спеціальна церемонія.

Читайте також: