fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Ахметов закликав робітників Донбасу мітингувати проти “ДНР”

Р. Ахметов закликав до трудових протестів проти дій сепаратистів на Донбасі.

Український бізнесмен Ринат Ахметов різко засуджує дії так званих керівників "ДНР". Він закликав трудові колективи вийти на попереджувальний протест за місцем роботи, передає УНН з посиланням на його прес-службу.

 Бізнесмен різко засуджує дії проросійських бойовиків. "Скажіть мені будь ласка, хто в Донбасі знає хоч одного представника цієї "ДНР". Що вони зробили для нашого краю, які робочі місця створили? Ходити з автоматами по містах Донбасу це що – відстоювання прав донеччан перед центральною владою? Мародерствувати в містах і захоплювати мирних жителів – це, боротьба за щастя нашого краю? Ні! це боротьба проти жителів нашого краю! це – боротьба проти Донбасу! це – геноцид Донбасу!", – підкреслив він.

 "І тому я закликаю всі трудові колективи вийти завтра на попереджувальний протест за місцем роботи. Цей мітинг розпочнеться завтра опівдні з гудка, який прозвучить на всіх підприємствах Донбасу", – закликав він.

Бізнесмен додав, що акція буде продовжуватися щодня опівдні, поки на Донбасі не запанує мир. Також приєднатися до акції він закликав усіх автомобілістів.

 Джерело: УНН

Читайте також: