fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Проросійські терористи не очікували відводу російських військ від українського кордону – Тимчук

 Як повідомив представник групи «Інформаційний Опір» Дмитро Тимчук, терористи зі Слов’янська не очікували, що Росія прийме рішення про відведення військ від українського кордону. За його словами, якщо раніше терористи відчували якусь підтримку з боку Кремля, то зараз вони попросту розгублені і не знають, як діяти далі.

Крім того, Дмитро Тимчук повідомив про те, що терористам не вдалося вивезти тіла своїх загиблих товаришів на територію Російської Федерації.

«Готується масовий вивіз тіл, загиблих терористів. Це колона так і не була сформована. Зараз у них це велика проблема, тому що морги Слов’янська переповнені», – зазначив він.

Як сказав Дмитро Тимчук, так як терористи поки що не знають, як вчинити з тілами, вони пускають чутки про те, що це, нібито, тіла українських військовослужбовців.

Крім того, він повідомив, що у терористів також виникли і проблеми з фінансуванням, оскільки розвідка перекрила банківські канали переказу грошей, а прикордонники регулярно відловлюють кур’єрів, які перевозять великі суми.

«Тому терористи вирішили перевозити гроші малими сумами – приблизно по $ 50 тис. Джерела фінансування терористів: Росія, Крим, сім’я колишнього президента України Віктора Януковича», – додав Дмитро Тимчук.

За матеріалами: novosti.dn.ua

Читайте також: