fbpx
Футбол

Ігор Суркіс підбив підсумки діяльності Олега Блохіна в “Динамо”

Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс в ефірі програми «Профутбол» підвів підсумки діяльності Олега Блохіна на посаді наставника команди. За словами Суркіса, Олег Блохін не робив достатньо для того, щоб команда добивалася результату.

«Блохін постійно говорив про те, що його не розуміють іноземні футболісти, так як він не розмовляє на їхньою мовою, а вони  не розмовляють російською чи українською. Я вважаю, що це не виправдання. У такому клубі як «Динамо» було достатньо перекладачів. Якщо людина хоче домогтися результатів, то вона повинна вивчити мову, якщо це потрібно. А якщо ти тренер і хочеш показати і довести це, то ти повинен працювати не вісім годин на добу, а всі двадцять чотири», – прокоментував ситуацію Ігор Суркіс.

За словами Ігоря Суркіса, футболістам, які знаходяться в розташуванні команди, цілком під силу боротися за найвищі місця.

«Я не хочу оцінювати кваліфікацію Олега Блохіна, говорити про те, що він поганий тренер. Поставимо крапку: йому не вдалося з людей, яких він сам хотів запросити в команду, створити боєздатний колектив», – підсумував Суркіс.

Читайте також: