fbpx
Політика

У ВРУ ініціюють створення комісії для контролю використання коштів, спрямованих на армію – Геращенко

 Як повідомила народний депутат України від фракції «УДАР» Ірина Геращенко, вона задала питання заступнику міністра оборони України з приводу витрачання коштів, зібраних на армію і спрямованих на військо з бюджету, проте після його виступу у Верховній Раді з’явилося ще більше запитань. Про це вона написала в Facebook.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «Тому будемо пропонувати створити комісію для контролю та перевірки використання зібраних і спрямованих на армію коштів», – сказала Ірина Геращенко.

 За її словами, кожна копійка повинна бути використана ефективно. Як вона зазначила, це ненормально, коли сьогодні говорять про те, що було закуплено лише 527 бронежилетів.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Слід нагадати, що українські військові скаржаться на погане обладнання та екіпіровку, в зв’язку з чим депутати вирішили з’ясувати, куди Міністерство оборони направило гроші, надані Кабінетом міністрів і зібрані українським народом.

Читайте також: