На Донбасі підстрелили довірену особу Порошенка

У Донецькій області підстрелили Сергія Нестерова – довірену особу кандидата в президенти України Петра Порошенка по 56-му виборчому округу (м. Макіївка). Як йдеться в заяві регіонального штабу кандидата в президенти України Петра Порошенка по Донецькій області, збройний напад на Сергія Нестерова зробила група невідомих осіб ввечері 15 травня.

За словами активіста, нападників було троє. Всі вони були одягнені в темну форму. Бандити дочекалися, поки Сергій Нестеров вийде з машини, і, погрожуючи зброєю, спробували його захопити. Молодий чоловік почав чинити опір, за що і отримав поранення в ліву ногу з травматичної зброї. Поранений, Сергій Нестеров продовжував боротися. Відчайдушно захищаючи своє життя, йому вдалося врятуватися.

Related Post

За інформацією штабу, зараз потерпілий знаходиться в безпеці. Він сильно побитий: окрім поранення, у нього множинні травми обличчя, поламані ребра і ніс. На допомогу і захист правоохоронців він не сподівається.

Регіональний виборчий штаб висловив обурення нічим не спровокованою агресією і різко засудив дії, спрямовані на зрив президентських виборів, а також закликав владу і правоохоронні органи об’єднати зусилля в забезпеченні безпеки мирних громадян і проведенні вільних виборів

Leave a Comment