АТО повинна початися з парламенту – Луценко

Як заявив екс -міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко, антитерористична операція повинна розпочатися з Верховної Ради. За його словами, саме там слід закрити «фонтан антиукраїнської істерії і брехні».

 Юрій Луценко вважає, що якщо дійсно хочеться побачити результат на Східному фронті, тоді Верховна Рада повинна прийняти закон про люстрацію, який передбачить заборону займати посади в політиці та бізнесі керівникам 2010-13 років Партії регіонів і Компартії України, керівникам їх фракцій в парламенті і облрадах, їх членам у Кабміні і облдержадміністраціях.

 Крім того, як сказав політик, у Верховній Раді повинні бути позбавлені депутатської недоторканності організатори фашистських законів 16 січня, які привели до смертей на Майдані.

Related Post

 «Настав момент істини для в.о. генпрокурора: досить зволікати з підписанням подання про зняття недоторканності з Калетника і Олійника. Нам всім слід вимагати від депутатів результативною АТО проти новоявленого фюрера "Новоросії" Царьова. Проти його партайгеноса Єфремова та Левченка та інших одіозних фінансових та організаційних натхненників сепаратизму», – написав Юрій Луценко в Facebook.

 Він підкреслив, що всі партії і громадські рухи Майдану маємо єдиним фронтом негайно «обезголовити антиукраїнську гідру», або розпустити недієздатний парламент.

Leave a Comment