Віталій Кличко готовий їхати на Схід України для врегулювання ситуації

Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко розповів журналістам про те, що він готовий їхати в будь-яку «гарячу точку» України, якщо це буде потрібно для врегулювання ситуації. Про це український політик заявив в ході спілкування з парламентськими журналістами. За словами Віталія Кличка, дуже важливо на Сході України почати переговори з місцевими жителями.

Related Post

«Жителі східних областей України мають делегувати людину, яка для них є авторитетом, і яка зможе захистити їх інтереси на круглому столі. Хто саме може стати цією людиною, повинні вирішувати на місці, а не тут – у Києві. Якщо ми постійно говоримо про те, що потрібно припинити протистояння і бойові дії, то нам потрібно перестати використовувати зброю. Якщо сепаратисти також пообіцяють не використовувати зброї, то треба з ними вести діалог», – прокоментував ситуацію кандидат у мери Києва Віталій Кличко.

На думку лідера «УДАРу», розкол української держави почався не на сході чи заході України, а він почався в сесійній залі парламенту. Головним завданням Кличко називає припинення кровопролиття в країні.

Leave a Comment