fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Самооборона Майдану: Хорошковський незаконно купив телеканал «Інтер»

Активісти Самооборони Майдану стверджують, що Валерій Хорошковський міг незаконно придбати телеканал «Інтер». Представники Самооборони Майдану виявили відповідні документи у екс -глави МВС України Віталія Захарченка. В одній із заміських резиденцій Захарченка активісти знайшли документи з продажу «Інтера». Зокрема, виявлені документи доводять незаконність придбання «Інтера» Валерієм Хорошковським. Таку інформацію на умовах анонімності повідомив один з активістів Самооборони Майдану, передає РБК- Україна.

«На дачі Віталія Захарченка під Києвом виявили схованку з документами. Серед іншого, в ній була папка з документами з придбання телеканалу "Інтер" Валерієм Хорошковським у 2005 році», – сказав активіст.

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

За словами джерела, в цій папці міститься детальна схема повернення акцій колишнім власникам медіагрупи «Інтер». Активіст вважає, що таке досьє збиралося, щоб довести незаконність покупки «Інтеру». За його словами, в папці містяться детальні схеми, постанови судів та інші документи.

«Одна з таких схем передбачає повернення акцій Світлані Плужниковій, вдові колишнього власника "Інтера" Ігоря Плужникова, який помер у 2005 році», – підкреслив представник Самооборони.

Читайте також:  СБУ затримала російського агента, який намагався підірвати поштове відділення у Запоріжжі

Джерело впевнене в тому, що виявлені документи доводять незаконність покупки Валерієм Хорошковським телеканалу «Інтер».

«Судячи з цих документів, покупка була здійснена незаконним шляхом. Дії Валерія Хорошковського містять ознаки злочинів», – пояснив активіст.

Представник Самооборони розповів, що в даний момент активісти знімають копії з усіх документів. Після цього документи з продажу «Інтера» для дослідження передадуть до правоохоронних органів.

Читайте також: