fbpx
Політика

Рінат Ахметов: «Нам не по дорозі з так званою “Донецькою народною республікою”»

Найбагатша людина України бізнесмен Рінат Ахметов впевнений, що Донбасу не по дорозі з самопроголошеною «Донецькою народною республікою». Таку заяву український бізнесмен зробив у спеціально записаному відеозверненні, яке опубліковане на сайті групи СКМ, що належить йому.

Висловлюючи свою позицію, Рінат Ахметов нагадав, що так звану «Донецьку народну республіку» жодна зі світових країн не визнає.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Структура економіки Донбасу – це енергетика, машинобудування, хімічна промисловість, вугільна промисловість, металургія і сільське господарство. Тут також працюють всі суміжні підприємства, які з цими галузями пов’язані. У складі так званої "Донецької народної республіки" ми потрапимо під величезні санкції, у зв’язку з чим ми не зможемо ні продавати, ні виробляти. Все це зупинить виробництво в регіоні, що спричинить за собою безробіття, а це означає і бідність», – висловив свою точку зору Рінат Ахметов.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

За словами Ріната Ахметова, можливе приєднання регіону до Російської Федерації сприяти розвитку Донбасу не буде.

Читайте також: