fbpx
Спорт

Олександр Усик проведе свій четвертий бій на професійному рівні 31 травня

Український боксер-професіонал Олександр Усик (3-0, 3 КО) скоро знову порадує шанувальників своєю присутністю на рингу. Як повідомили в прес-службі компанії K2 Promotions, яку український боксер і представляє, вже 31 травня Олександр Усик вийде на ринг з аргентинським боксером-професіоналом Сезаром Давидом Кренсом (21-8, 13 КО). За інформацією промоутерської компанії, бій відбудеться в Одесі у місцевому Палаці спорту.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

«За свою кар’єру аргентинський боксер Сезар Давид Кренс зустрічався з багатьма іменитими боксерам, серед яких Павло Колоджей, Уго Ернан Гарай, Йоан Пабло Ернандес, Рудольф Край. А вже 31 травня він повинен вийти на бій з олімпійським чемпіоном українським боксером – професіоналом Олександром Усиком», – свідчить повідомлення, опубліковане прес-службою компанії.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Нагадаємо, що минулий бій Олександра Усика відбувся наприкінці квітня. Тоді український боксер-професіонал здобув переконливу перемогу над Беном Нсафоа.

Як повідомляє «Укрінформ», в даний момент олімпійський чемпіон Олександр Усик знаходиться на тренувальних зборах в Буковелі.

Читайте також: