fbpx
Політика

Кличко закликає українців мобілізуватися на вибори

Лідер партії «УДАР» і кандидат у мери української столиці, а також відомий боксер та багаторазовий чемпіон світу Віталій Кличко під час зустрічі з агітаторами, волонтерами та кандидатами в депутати Київради заявив, що сьогодні вкрай важливо довести до кожного українця думку, що його голос на виборах має велике значення.

«Дуже важливо мобілізувати людей. Довести до кожного, що його голос може бути вирішальним. Наше завдання – отримати як мінімум 50 % +1 голос на виборах президента України. Від цього залежить стабільність в країні. 50 % +1 голос на виборах мера столиці. Від цього залежить стабільність в Києві», – зазначив Віталій Кличко.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

На його думку, настав час для об’єднання всіх українців, щоб у державі почали відбуватися позитивні зміни. Кличко підкреслив, що він разом з Петром Порошенком продемонстрували всім приклад політичного об’єднання і закликали до об’єднання інших політиків.

«Нам вистачить і роботи, і посад. Особисті амбіції треба відкинути. Нам потрібно об’єднати людей, об’єднати ідеєю змін у країні. І донести цей сигнал до Сходу України», – зазначив лідер «УДАРу».

Читайте також: