fbpx
Футбол

Фінал Кубка України. «”Динамо” точно не стало гіршим з приходом Реброва», – Фред

Бразильський півзахисник донецького «Шахтаря» Фред висловив свою думку про майбутню зустріч з київським «Динамо». Нагадаємо, що «Шахтар» і «Динамо» зіграють у фіналі Кубка України. Слова бразильського хавбека передає офіційний сайт «гірників».

«Ми чекаємо цієї гри. Нас підстьобує те, що це буде гра проти "Динамо", що це фінал Кубка України», – заявив бразильський футболіст.

Після цього Фред запевнив, що всі футболісти «Шахтаря» гратимуть у фіналі до останнього і боротися за перемогу у фіналі Кубка. За словами Фреда, команда добре підготувалася до гри з «Динамо». Зокрема, футболісти подивилися багато ігор за участю київської команди. Крім того, в Донецьку проаналізували гру «біло -синіх». На думку Фреда, в «Шахтарі» добре підготувалися до «Динамо», а також прекрасно знають свого суперника.

«Щодо якихось особливих змін у грі київської команди, то я їх не помітив. Можу сказати, що "Динамо" точно не стало гіршим з приходом Сергія Реброва», – підкреслив Фред.

Бразилець пояснив, що кожен тренер додає в гру своєї команди щось нове. Незважаючи на це, стверджує Фред, кардинально в грі київського «Динамо» нічого так і не змінилося.

«Звичайно ж, нам завжди приємно грати з уболівальниками. Однак зараз непроста ситуація. Я впевнений, що ми все одно покажемо хороший результат», – підсумував Фред.

Свої коментарі з даного питання висловив і Дуглас Коста. За словами бразильця, ігри з київським «Динамо» завжди проходять особливо.

«Чудове класико! Ця гра змушує на півтори години завмерти всю країну», – вважає Дуглас Коста.

Раніше повідомлялося, що фінал Кубка України пройде в Полтаві. У ФФУ попросили представників «Ворскли» організувати фінальний матч на полтавському стадіоні. Розсудить фінал Кубка України арбітр Юрій Можаровський.

Читайте також: