fbpx
Політика

Борис Тарасюк: “Порошенко не голосував за надважливі законопроекти”

Учора український парламент прийняв ряд важливих законопроектів, які спрямовані на надання безвізового режиму мільйонам українських громадян з боку Європейського Союзу. Про це сьогодні, 14 травня, повідомляє прес-служба «Батьківщини».

На превеликий жаль, велика кількість депутатів, які перед виборцями на словах постійно висловлюються на користь безвізового режиму, ці законопроекти в українському парламенті не підтримали. До слова, не проголосував за ці законопроекти і один з кандидатів у президенти країни Петро Порошенко. Таку інформацію повідомив колишній міністр закордонних справ України Борис Тарасюк.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«Для нашої країни вчора був дуже важливий день. Саме вчора в Брюсселі вдалося досягти домовленості в питаннях про фінансову допомогу нашій країні. Також вчора в українському парламенті відбулися надважливі голосування. Всі прийняті рішення наблизили нас до Європейського Союзу. Вони мають для української держави вирішальне значення в питанні фінансово-економічної стабілізації, а також у процесі протидії агресії Путіна», – висловив свою точку зору Борис Тарасюк.

Читайте також: