fbpx
Ситуація на Південному Сході України

О. Ляшко розповів про бій під Краматорськом

 О. Ляшко: під Краматорськом загинули сім десантників, ще сім – поранені.

   Сьогодні наші десантники попали у засідку терористів під Краматорськом. Колону військовиків підступно обстріляли з кулеметів та гранатометів. Загинуло сім молодих хлопців, ще стільки ж поранені. Про це він написав на своїй сторінці у facebook, передає УНН.

 “Стиль злочинців чітко вказує — маємо справу з добре навченими найманцями та диверсантами, які воювали в Чечні та Дагестані. Засідки, насильство, грабунки, захоплення заручників заради викупу, вбивства жінок і дітей, нелюдські середньовічні тортури полонених. Російські найманці перетворюють наш Донбас на другу Чечню. Ворога, який несе на нашу землю кров і смерть, треба знищувати без жалю”, — написав О.Ляшко.

 Нардеп відзначив, що “саме цих терористів комуністи і регіонали називають "мирними громадянами“. Саме їх вони захищають, а не наших солдат-патріотів, які гинуть за Україну.

 У воєнний час розмова зі зрадниками одна: КПУ та Партія регіонів мають бути заборонені як колабораціоністські організації, що підтримують ворога і розколюють Україну. А безпосередні організатори злочинів, посібники та адвокатів терористів із депутатськими значками мають бути арештовані”.

 Джерело: УНН

Читайте також: