fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Біля Києва була затримана група з 13 озброєних людей, – МВС

Співробітниками правоохоронних органів на одній з баз відпочинку в Бориспільському районі біля Києва затримали 13 озброєних осіб, одягнених у камуфляжну форму, серед яких було 2 жінки. Про це у вівторок, 13 травня 2014 року, повідомили в прес-службі Головного управління міністерства внутрішніх справ у Київській області.

У ніч з 12 на 13 травня цього року до міліції надійшло повідомлення про те, що на одній з баз відпочинку в Бориспільському районі, яка знаходиться поруч з автодорогою Київ-Харків, чутні постріли.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Співробітниками МВС України, які прибули на територію бази відпочинку, були виявлені 13 озброєних осіб, у тому числі 2 жінки. Зокрема, міліціонерами були вилучені два автомати, пістолет, лук, два ножі, дрібнокаліберну рушницю і приблизно 150 патронів.

Інформація про подію були внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, також було відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами). Затриманим загрожує від 3 до 7 років тюремного ув’язнення.

Читайте також: