fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Пономарьов не приховує, що у сепаратистів на Сході “спільні проекти” з РФ

Сепаратисти на Сході України тісно взаємодіють з Російською Федерацією. За словами лідерів сепаратистів Донецької області, вони планують втягнути так звану «Донецьку народну республіку» в Митний союз і це стане наступним «загальним проектом» з Російською Федерацією. Про це повідомляє «Укрінформ» .
 
«Росія – це наші брати, з Росією у нас повна взаємодія. У нас в планах вступ до Митного союзу», – прокоментував ситуацію так званий «народний мер» В’ячеслав Пономарьов. При цьому він підкреслив, що рішення про «вступ» так званої «Донецької народної республіки» до складу Російської Федерації поки не приймалося.
 
«Якщо ми в цьому будемо мати потребу, то за три дні нам вдасться провести будь-які вибори і організувати будь-який референдум», – заявив лідер донецьких сепаратистів В’ячеслав Пономарьов.

Нагадаємо, що вчора, 11 травня, в Луганській і Донецькій областях сепаратисти провели так званий «референдум». До слова, про законність даного «референдуму» говорить той факт, що його результати були підраховані за півтори години.

.

Голосування на незаконному "референдум" (відео):

Читайте також: