Ляшко поділився новими подробицями про звільненого начальника Маріупольської міліції

 Народний депутат України, кандидат в президенти України Олег Ляшко поділився новими подробицями про начальника Маріупольської міліції полковника Валерія Андрущука, який був вчора, 11 травня, був звільнений з полону терористів.

 За його словами, вже сьогодні, 12 травня, приблизно о 6:00 Валерій Андрущук був доставлений до Києва у вкрай важкому стані.

 «Нашому Герою терористи проломили череп, зламали 4 ребра, пошкодили легеню та інші внутрішні органи», – нагадав Олег Ляшко.

Related Post

 При цьому він зазначив, що Валерій Андрущук вже переніс одну операцію і ще як мінімум дві належить провести. Як повідомив Олег Ляшко, ситуація ще ускладнюється й тим, що за інформацією лікарів, бандити накололи Андрущука наркотиками.

 «За життя Валерія Миколайовича борються найкращі лікарі України. За це велике спасибі Тетяні Бахтєєвій, яка, як завжди, допомагає всім, чим може. Гроші – 200 тисяч доларів – за викуп Андрущука донецьким сомалійським піратам заплатив брат Сергія Тарути, донецького губернатора, велика йому за це подяка. Сім’я нашого Героя теж вивезена з Маріуполя в безпечне місце», – додав Олег Ляшко.

Leave a Comment