fbpx
Політика

Кремль: «У Москві поважають вибір населення Донецької та Луганської областей»

У прес-службі Кремля в понеділок повідомили, що Росія з повагою ставиться до думки населення Донецької та Луганської областей, яку вони висловили на референдумі. У Москві розраховують, що референдуми, проведені в цьому регіоні, спричинять цивілізований діалог між представниками Києва, Донецька і Луганська.

"У Москві з повагою ставляться до волевиявлення населення Донецької та Луганської областей і виходять з того, що практична реалізація підсумків референдумів пройде цивілізованим шляхом, без будь-яких рецидивів насильства, через діалог між представниками Києва, Донецька і Луганська", – йдеться в повідомленні Адміністрації президента РФ.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

Представник кремлівської адміністрації зазначив, що в інтересах налагодження такого діалогу вітаються будь-які посередницькі зусилля, в тому числі по лінії ОБСЄ. У Москві  відзначили високу явку населення, незважаючи на спроби Києва зірвати голосування.

«Засуджуємо застосування сили, що мало місце, включаючи використання важких озброєнь проти мирних громадян, що призвело до людських жертв», – заявив представник Кремля.

Читайте також: