fbpx
Політика

Кандидатам в президенти варто було спрямувати частину виборчих бюджетів на боротьбу з сепаратизмом – Доній

 Народний депутат України, уповноважений депутатської групи «Суверенна європейська Україна» Олександр Доній вважає, що кандидатам у президенти України варто було б виділити частину виборчих бюджетів на боротьбу з сепаратизмом на південному сході України.

 «Ось дивлюся на всюдисущі передвиборчі білборди, і спочатку не зрозумів, що ж мене дратує в нинішній передвиборній рекламі. Потім зрозумів: невже не можна було кандидатам десяту частину своїх агітаційних бюджетів кинути на агітпродукцію для Сходу і Півдня? Разом можна було випустити кілька мільйонів листівок і газет. Там же населення часто просто не має доступу до правдивої інформації», – зазначив Олександр Доній.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 За його словами, він розуміє необхідність передвиборних телероликів, білбордів, листівок та іншого, оскільки це дійсно важливо, проте він все одно дотримується позиції, що частину бюджетів можна було б спрямувати на більш важливу справу.

 «Десяту частину своїх бюджетів Ви ж могли кинути на загальнонаціональну справу? На те, що зараз є більш актуальним?? На боротьбу з сепаратизмом і російською агресією?», – підсумував Олександр Доній.

Читайте також: