fbpx
Ситуація на Південному Сході України

У Луганську зробили дві показові дільниці для російських журналістів

 У Луганську організували дві показові дільниці, куди звезли всіх бюджетників для імітації масовості голосування на «референдумі» – ЗМІ.

 Ні в Луганську, ні в Луганській області немає ніяких черг до виборчих дільниць для голосування на “референдумі“, навпаки – всі дільниці пустують, окрім двох, створених спеціально для російського телебачення. Про це, як повідомляє Українська правда, заявив луганський журналіст і блогер Сергій Іванов.

 «У Луганську організували дві показові дільниці, куди звезли всіх бюджетників для імітації масовості голосування. Решта пустують. Я тільки що дзвонив в школу, в якій колись навчався, – там зовсім порожньо, ніхто голосувати не прийшов», – заявив Іванов.

 За його словами, “люди прийшли б і проголосували проти "Луганської народної республіки", але не йдуть – бояться. Весь Луганськ заляканий людьми з автоматами“.

 Також Іванов зазначив: по області їздить “спеціальна масовка, сформована з числа бюджетників і вільнонайманих. “Бюджетників зігнали з комунальних підприємств, які перебувають у підпорядкуванні луганських чиновників, що підтримують терористів“, а їздять вони по регіону, «щоб телеканал Russia Today або пропагандист російського «Першого каналу» Діма Кисельов видали ввечері "правильну" картинку про голосування на сході України».

 “Наприкінці референдуму можна буде зіставити відео. Думаю, побачимо одних і тих же людей, які голосують на різних дільницях, – підкреслив Іванов. Зараз, за його словами, в області працюють багато представників російських ЗМІ, а 700 – кілометровий кордон Луганської області з Росією абсолютно відкритий.

 Джерело: УНІАН

Читайте також: