fbpx
Ситуація на Південному Сході України

У Луганській області за вітання “Слава Україні!” терористи розстріляли молодих людей

На Луганщині молодих людей розстріляли через привітання "Слава Україні!".

  10 травня 2014 року в городе Брянка Луганської області у трьохстах метрах від блокпосту біля магазину п’яними сепаратистами було розстріляно чотирьох молодих людей. Про це УНН повідомили у прес-службі місцевої "Свободи".

 Двоє молодих хлопців, яким було 22 і 24 роки, від отриманих поранень загинули, ще двоє перебувають у важкому стані в лікарні.

 "Ситуація беззаконня та терору, які розгорнули на Луганщині сепаратисти з подачі Кремля, не може продовжуватись. Цілком очевидним є те, що Москва ставить собі за мету знищення будь-чого українського на східних теренах нашої держави. Це загострення планомірної довготривалої окупантської агонії, коли вже за українські гасла окупанти та їх поплічники готові фізично знищувати українців. Ворог, що прийшов на нашу землю чи проявився тут у формі п’ятої колони, має розуміти: прощення йому не буде. Хаос і сваволя, посіяні гебістами на нашій землі, найближчим часом закінчаться. За всі злочини доведеться відповісти", – наголосив голова Луганської обласної організації ВО "Свобода" Артем Заіка.

 Джерело: УНН

Читайте також: