fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Аваков: У Маріуполі снайпер стріляв з лікарні

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков прокоментував хід антитерористичної операції в Маріуполі. Варто відзначити, що вчора в Маріуполі був помічений снайпер. Як розповів міністр внутрішніх справ, снайпер стріляв з верхніх поверхів однієї з лікарень Маріуполя. Таку інформацію Арсен Аваков написав на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Снайпер стріляв з верхніх поверхів лікарні. У солдатів, в людей», – заявив Арсен Аваков.

Крім того, стверджує глава МВС України, терористами був викрадений начальник міліції по місту Маріуполю. Під час перестрілки терористами було вбито і кілька міліціонерів.

Раніше повідомлялося, що в рамках проведення антитерористичної операції в Слов’янську було вилучено зброю. За словами Авакова, українські військовослужбовці вилучили зброю російського спецназу. Головнокомандувач Національною гвардією Степан Полторак заявив, що приціли на вилучених в ході АТО кулеметах в Україні не використовуються.

«Це приціл останнього покоління. Такий кулемет і такі приціли знаходяться на озброєнні саме підрозділів спеціального призначення», – заявив Степан Полторак.

Варто відзначити, що військовослужбовців Нацгвардії України вирішили вивести з Маріуполя. У Нацгвардії так зробили для того, щоб не провокувати мирних жителів Маріуполя. Повідомляється, що станом на ранок сьогоднішнього дня ситуація в Маріуполі залишається стабільно напруженою. За словами Авакова, в Маріуполі 9 травня було знищено близько 20 терористів.

«Дії терористів спрямовані на те, щоб зірвати проведення президентських виборів в Україні. Керівництво Національної гвардії України та особовий склад продовжують робити все можливе для того, щоб допомогти стабілізувати обстановку в Маріуполі», – заявили військовослужбовці.

Читайте також: