fbpx
Політика

В Україні сьогодні стартують “Національні дебати”

В Україні сьогодні стартують "Національні дебати", у першому випуску проекту, який вийде в ефір на Першому національному, діалог будуть вести три кандидати в президенти України – Анатолій Гриценко, Ольга Богомолець та Олександр Клименко. Про це розповів у п’ятницю медіа-юрист проекту "Національні дебати" Тарас Петрів.

Які і коли саме кандидати в президенти виступатимуть в студії, визначили раніше шляхом жеребкування. Таким чином, на цьому тижні українці побачать на дебатах, зокрема, А. Гриценка, П. Порошенка та О.Тягнибока.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

"9 травня у студії будуть А. Гриценко, О. Богомолець і А. Кліменко. В суботу 10 травня дебати будуть вестися між П. Порошенко, З.Шкіряком і В. Цушком. А в неділю, 11 травня в студії зустрінуться Тягнибок, Саранов і  Гриненко", – повідомив Тарас Петрів.

Нагадаємо, "Національні дебати " проходитимуть кожну п’ятницю, суботу та неділю о 19:30 на Першому національному. Передача буде триває півтори години і в кожному ефірі будуть зустрічатися по три кандидати в президенти. Вони дадуть відповіді на запитання модераторів і гостей студії, серед яких будуть присутні експерти, журналісти, професори і студенти. Як повідомлялося раніше, дебати будуть вестися на двома мовами – російською та українською.

Читайте також: