fbpx
Ситуація на Південному Сході України

У Маріуполі перестрілка, є вбиті – ЗМІ

У Маріуполі в результаті зіткнень проросійських протестувальників і українських військових вже є жертви. Зокрема, повідомляється про 2 убитих і 8 поранених. Таку інформацію передає місцеве видання 0629.com.ua.

 Нагадаємо, що раніше почалася перестрілка біля військової частини Національної гвардії та міського управління внутрішніх справ. Станом на 11:50 було поранено 4 людини.

 Після цього маріупольські ЗМІ повідомили, що в місто зайшла військова техніка. За наявними даними, центр Маріуполя в даний момент перекритий.

 Варто відзначити, що представники МВС України та Антитерористичного центру не мають інформації з приводу перестрілки в Маріуполі.

 «Ми не можемо коментувати цю інформацію. В даний момент в Маріуполі перебувають війська, в місті проходить антитерористична операція. Це не наша компетенція», – стверджують у міністерстві внутрішніх справ.

Представники Антитерористичного центру кажуть, що у них відсутня інформація про перестрілку в Маріуполі. Є інформація і про те, що в Маріуполі загорівся перший поверх в будівлі міськради.

Читайте також: