fbpx
Політика

Прес-секретар Путіна розповів, коли Кремль визнає українські вибори

Російська Федерація вважає, що вибори президента в Україні будуть легітимними тільки в тому випадку, якщо на сході країни припиниться АТО. Крім того, в Кремлі хочуть початку загальнонаціонального діалогу. Таку думку висловив Дмитро Пєсков, прес-секретар президента Російської Федерації.

«Президентські вибори, як вже сказав Володимир Путін, це рух у правильному напрямку», – заявив прес-секретар президента.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

Однак вибори президента можуть бути легітимними тільки в тому випадку, коли в Києві зупинять «каральну операцію» на сході України. Після цього Дмитро Пєсков нагадав і про вимогу почати «безпосередній внутрішньоукраїнський діалог».

Варто відзначити, що Володимир Путін після завершення переговорів з президентом Швейцарії, нинішнім головою ОБСЄ Дідьє Буркхальтером назвав українські вибори «рухом у правильному напрямку».

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Примітно, що в середу Служба безпеки України оприлюднила докази координації та підготовки російською стороною проведення на сході України «референдуму» із заздалегідь відомими результатами. Йдеться про створення так званої «Донецької народної республіки».

Читайте також: